Om Anna

Jag har alltid gillat utmaningar och svåra saker, jag vill visa för mig själv att jag klarar av det. Eller som den professor som handledde mig under mina doktorandstudie konstaterade: ”Att handleda Anna är enkelt. Det enda man behöver göra är att säga ‘Det där klarar du aldrig’.”

Ibland undrar jag om jag har för många äpplen i korgen – jag brinner för teknik, ledarskap, forskning, att sy och skapa, utbildning, träning och att skapa ett hållbart samhälle. Alla säger ju att man ska göra sin grej, en sak, fokusera. När jag tänker på vad som driver mig handlar det om nyfikenhet och drömmen om att få skapa något bra. Så nog hänger det ihop i alla fall, och så tänker jag att alla mina äpplen ligger ju i alla fall i samma korg – i min korg!
20140817_212410Ett par år satsade jag jag fokuserat på träning och triathlon, jag hade sub 10 på Ironman i kroppen men fick inte chansen att bevisa det. Istället fick jag en son. Och andra värderingar. Det handlar inte om att jag behöver ha tid att byta blöjor och natta, jag är helt övertygad om att jag skulle ha tid att fortsätta träna hårt om jag hade velat. Men för mig är det inte längre viktigt om jag springer milen på 40 eller 44 minuter, det viktiga är att jag mår bra. Och jag vill hellre använda tiden till att sy, skapa, lära, läsa, utveckla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *